Hовини

Збірник наукових праць "Український селянин" включено до електронних каталогів наукових бібліотек  Electronic Journals Library та Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky .

Electronic Journals Library - це бібліотека електронних журналів, яка з 1997 р. у межах проєкту університетської бібліотеки Регенсбурга, у співпраці з Бібліотекою Технічного університету Мюнхена пропонує швидкий, структурований і уніфікований доступ (англійською та німецькою мовами) до наукових повнотекстових журналів. Вона включає в себе 76 419 назв, з яких 13 923 журналів з усіх галузей знання видається тільки в електронному вигляді. 45575 найменувань журналів знаходяться у вільному доступі в повнотекстовому варіанті. 
 
Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky — є найбільшою науково-технічною бібліотекою. В якості центральної бібліотеки гамбурзьких університетів і найбільшої наукової бібліотеки в регіоні Гамбурга Державна бібліотека і університетська бібліотека містить інформаційний центр, який охоплює всі галузі знань.