Hовини

Консультація. Курсові роботи

В ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького керівники курсових робіт проводять онлайн-консультації, мотивуючи студентів до активізації роботи над темами досліджень. Саме в канікулярний час, допоки не розпочалися аудиторні лекційні і семінарські заняття, у студентів є можливість зосередитися на виконанні своїх курсових проєктів.

15.02.2023 р. відбулася онлайн-консультація студентів ІІІ курсу спеціальності 014 Середня освіта (Історія) з їхньою керівницею, доценткою кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Іржавською А. П.

Консультація проходила на платформі Класу "Курсові роботи", створеного для постійного взаємозв'язку і співпраці студентів з керівницею їхніх курсових проєктів в умовах як дистанційного, так і змішаного форматів навчання.

Саме на консультаціях студенти мають змогу порадитися, з'ясувати особливості написання та оформлення робіт, отримати завдання, зауваження і настанови керівника, повідомити про стан дослідження, визначитися з термінами остаточного завершення і подання курсової роботи на перевірку та отримати рекомендацію до захисту.

Анжела Іржавська