Hовини

Спільними зусиллями спільноті Черкаського національного університету імен Богдана Хмельницького вдалося зібрати 228 250 гривень на автомобіль для військової частини, в якій служить студент Олександр Дрибас.

Він навчається на 4 курсі спеціальності «Історія та археологія» (заочна форма). Військовий підрозділ, в якому служить Олександр, нині захищає Україну на Донеччині.

Дякуємо ректорату, викладачам, студентам, працівникам, випускникам Черкаського національного, хто долучився до нашого збору. Щира вдячність усім небайдужим, хто донатив на наш благодійний рахунок! Найбільша сума одноразового переказу, яка надійшла — 9950 гривень від інституту, в якому навчається Олександр Дрибас, найменша — 2 гривні.

Насправді важлива була кожна гривня. Навіть ПриватБанк не очікував такої хвилі переказів, тому через встановлений в кілька разів менший ліміт транзакцій на кілька днів було карту заблоковано. Але технічні питання було залагоджено, тому нам вдалося збір завершити.

Уся родина ЧНУ мобілізувалася для доброї справи. Величезна вдячність студентам і викладачам кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва за благодійні ярмарки творчих робіт студентів-художників, завдяки яким вдалося зібрати 22 700 грн. Дякуємо також усім, хто купував картини.

Окремі слова вдячності студентській раді університету. Вони зробили все можливе, щоб зібрати ці кошти. Донатили самі, поширювали інформацію. Ініціювали екологічну акцію зі збору макулатури та пластикових пляшок «Врятуй довкілля!» Вдалося зібрати більш ніж пів тисячі кілограмів вторинної сировини. А це 2500 гривень, які були перераховані на наш благодійний рахунок.

Ректор Олександр Черевко:

Ворог лютує, а ми ще більше згуртовуємося. Сьогодні кожен член нашої університетської родини передовсім дбає про допомогу нашим Збройним Силам, потім — про безпеку оточуючих, і, звісно ж, максимально якісно виконує свої посадові обов’язки. Менш ніж за місяць ми провели великий збір! Незабаром прозвітуємо про придбаний автомобіль!

Спільними зусиллями подолаємо ворога! Слава Україні!

Джерело: https://cdu.edu.ua/