Hовини

Євгеній Кучугурний

Із сумом повідомляємо трагічну новину — загибель 3 вересня під час виконання бойового завдання внаслідок артилерійського обстрілу на Донеччині  випускника ННІ міжнародних відносин, історії і філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, молодшого лейтенанта Євгенія Кучугурного.

25-річний Євгеній був командиром стрілецької роти окремого батальйону бригади територіальної оборони Черкащини й для багатьох гарним другом. 

Щирі співчуття родині ГЕРОЯ. Світла та вічна пам’ять, низький уклін…

Нижче ділимося спогадами одногрупників Євгенія.

Марина Марченко: "В моїй пам’яті залишились лише теплі спогади про нашого Женю, завжди на позитиві , життєрадісний , постійно посміхався. Пам’ятаю коли востаннє зустрілись, не було змоги поспілкуватись довше, адже обоє поспішали, це було рік тому, тоді ще навіть подумати не могла, які страшні події та випробування чекають нас попереду. Аби ж я знала, відмінила б всі справи, аби поспілкуватись більше... А зараз ми втратили Женю, його більше немає , досі не можу повірити".

Богдана Ткаченко: "Женя був неймовірно світлою і доброю людиною. Для всіх нас він став прикладом мужності та відваги. А найголовніше – він був відважним воїном та захисником рідної Батьківщини. Низький уклін".

Аріна Пономаренко: "Женя, ти залишився в пам‘яті усміхненим, легким на підйом хлопцем... Завжди говорив приємні слова, так комфортно було з тобою спілкуватися на абсолютно різні теми. Ти легко вирішував поставлені задачі і робив це із посмішкою. Безмежно вдячна тобі за твою мужність та відвагу, низький уклін тобі та світла пам‘ять, наш Герой".

Катерина Смірнова: "Женя був дуже доброю і ввічливою людиною, не пригадаю миті коли б він не посміхався... Завжди життєрадісний, оптимістичний, готовий прийти на допомогу - саме таким він був і назавжди таким залишиться в наших серцях. Вічна пам‘ять нашому Герою".

Тетяна Зеленська: "Ти назавжди залишишся в наших серцях - добрим, щирим, позитивним. Дякуємо тобі за твою мужність, силу, відвагу. Ніколи не забудемо. Вічна пам'ять нашому одногрупнику".

Вікторія Сватко: "Мені досі не віриться, що Жені немає... Дякую батькам за такого сина: відважного, чесного, мужнього, доброго, завжди позитивного… Героя... Вічна і світла пам‘ять, ми завжди будем тебе пам‘ятати".

ННІ міжнародних відносин, історії і філософії

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького