Hовини

Випуск магістрів пройшов у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Дипломи про здобуття вищої освіти отримали 590 магістрів. 115 із них — із відзнакою. Із радісною подією магістрів вітали в рідних інститутах та на факультетах. Омріяний документ про здобуття вищої освіти випускники отримали з рук ректора і проректорів, директорів та деканів. Хвилюючі спогади, улюблені викладачі, напутні слова і слова вдячності, а ще  пісні, танці, відеофільми — усе це залишило незабутні враження від свята та додалося у скарбничку спогадів про роки навчання.

Вітаючи випускників, ректор Олександр Черевко зазначив:

Сьогодні, без перебільшення, історична подія для випускників нашого університету і в цілому для Черкаського національного. Адже завершується сотий рік у житті ЧНУ. Саме в цей ювілейний рік ми випускаємо 590 магістрів за 45 спеціальностями. Відсьогодні наші випускники підуть у широкий світ, де кожен шукатиме свою долю і власний шлях. Але переконаний, що базові знання, отримані в університеті, будуть гарним фундаментом та орієнтиром.

Бо упродовж цих років студентів навчав потужний професорсько-викладацький колектив, який натхненно виконує свою щоденну роботу і дає якісну вищу освіту.

У цей день хочу подякувати випускникам, їхнім батькам та порадникам за вибір, який був зроблений при вступі до Черкаського національного університету. Дякую за навчання, за старання, за те, що пройшли цю дорогу.

Бажаю здоров’я, берегти себе, своїх ближніх і батьків, бажаю знайти себе в житті! І хай вам у пригоді стане диплом про вищу освіту. А двері Черкаського національного університету завжди відкриті для вас!

 

Фото тут


Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького