Hовини

 Студентка 3 курсу Інституту Наталія Гоцман протягом липня – серпня 2021 р. була учасником проекту «Practice Foreigner Language | Discuss World Issues» за програмою Global Volunteer від AIESEC. За умовами стажування учасники проекту повинні були імплементовувати 4 Ціль сталого розвитку «Якісна освіта». Реалізація її здійснювалась через колаборацію з компаніями, де волонтери допомагали населенню підвищити крос культурної обізнаності, покращити мовні навички, навчити аспектам Сталого розвитку та надати їм можливість діяти відповідно до цього. Стажування відбулося в Туреччині, м. Конья – одному з найбільш відомих прадавніх міст.

Гоцман Наталія : «Перебуваючи на стажуванні 6 тижнів мала унікальну можливість побачити зовсім інше світосприйняття, життя, розвинути свої лідерські якості: саморозуміння, вміння надихати інших, бути громадянином світу, фокусування на вирішенні проблем. За період стажування покращила свої навички у тайм-менеджменті, паралельно працювала і над своїм проектом. Незважаючи на широкомасштабні пожежі по всій Туреччині, локальні терористичні дії, високу кількість захворювань на Covid-19, волонтери були під захистом як місцевих жителів, так і команди AIESEC у Коньї.

Під час стажування я знайшла багато друзів, з якими ми зустрінемося тепер в Україні.

Сьогодні я продовжую командну роботу, після стажування була обрана головою організації AIESEC в Черкасах. Запрошую студентів Інституту спробувати свої вміння і можливості в нашій організації AIESEC».

Доцент кафедри АСГІН Олена Сухушина