Hовини

Шановні колеги! Традиційно в Україні у третю суботу травня відзначають День науки. У цей день щиро й сердечно вітаю всіх наших науковців.

Саме за вашою інтелектуальною, творчою діяльністю оцінюють заклад вищої освіти. Ваші дослідження, ваша праця примножують наукові здобутки Черкаського національного університету. Завдяки вам університет є флагманом університетської освіти і науки на Черкащині.
Сьогодні ЧНУ імені Богдана Хмельницького — це відкрита академічна спільнота національного рівня, яка діє на основі принципів університетської автономії та є провідним центром освіти, науки й інновацій, забезпечує потреби суспільства у кваліфікованих фахівцях. Це підтверджують наші рейтинги, здобутки і перемоги.

Вітаю всіх із Днем науки! Саме вона є в усі часи найбільш прогресивним перспективним напрямом. Вірю, що невдовзі завдяки вашій праці, шановні науковці, Україна стане сучасною інноваційною, технологічною державою! Упевнений, що ми здатні побороти всі негаразди, які постають на нашому шляху.

Бажаю міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, професійного розвитку, нових відкриттів на славу науки України!

Ректор Олександр Черевко
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького