Hовини

Традиційно добрі наукові  відносини підтримують викладачі ННІ міжнародних відносин історії та філософії з вузами-партнерами та стейкхолдерами. Так, викладачі кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин долучились до проєкту Дипломатичної академії та Інституту національної пам'яті, взявши участь в двохгодинній інтерактивній  онлайн-лекції на тему: "Історична пам'ять у сучасних міжнародних відносинах". Захід  відбувся в рамках діяльності Інтелектуального клубу Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС на платформі Cisco Webex Meeting.

Лектор ‒ Дробович Антон Едуардович, голова Українського інституту національної пам'яті. Кандидат філософських наук, автор понад 50 наукових публікацій, а також п’яти освітніх курсів та програм з філософії, культурології та історії культури.

Модератор заходу ‒ завідувач Центру інформаційних ресурсів Дипломатичної академії України, к.і.н. Андрій Войнаровський.

Основний лейтмотив окресленої проблематики лекції: пошук компромісу щодо минулого заради партнерства в майбутньому, розуміння проблеми та знання чутливих питань у сфері історичної пам'яті, утвердження впевнених позицій українських дипломатів у відстоюванні позитивного іміджу України та досягненні зовнішньополітичних цілей.

 

https://www.facebook.com/events/817147458897209

https://www.facebook.com/hashtag/intellectualclubdau

 

Анжела Іржавська, доцентка кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин