Hовини

1-4 лютого 2021 року відбувся цикл конференцій кафедри філософії та релігієзнавства та учнів випускних класів Черкаської спеціалізованої школи №27 ім. М.К. Путейко Черкаської міської ради Черкаської області та Черкаського колегіуму “Берегиня”, а також для випускників Криворізької загальноосвітньої школи I-III ступенів  №115 Криворізької міської ради Дніпропетровської області на платформі Google Meet.

Метою модераторів зустрічей, доцентів кафедри Олени Астапової,  Володимира Процишина та Павла Кретова було пояснити, чому практична філософія і конфліктологія актуальні і перспективні на ринку праці і чому професії, які оперують «людським символічним капіталом» (human symbolic capital), у XXI столітті переважатимуть традиційні, а також розповісти про можливості самореалізації, які надає навчання в ЧНУ ім. Б. Хмельницького, ННІ міжнародних відносин, історії і філософії, та на випусковій кафедрі філософії та релігієзнавства.

Під час зустрічей  було забезпечено належну промоцію основного меседжу зустрічі, учнів було запрошено до участі у численних проектах та програмах кафедри, як in real time, так і  on-line, на віртуальних комунікаційних платформах, роздано інформаційні буклети та флаєри.

Висловлюємо вдячність адміністраціям навчальних закладів та спеціальну подяку за співпрацю  старшому вчителю школи № 27 Олені Олександрівні Опішанській, заступнику директора колегіуму "Берегиня" Наталі Сергіївні Задорожній, а також заступнику директора Криворізької ЗОШ №115 Ларисі Василівні Кучеренко та директору школи Плотнікову Сергію Володимировичу,  класним керівникам – 11-А -Савенко Л. В., 11-Б-Маркарян М. К.

 

Павло Кретов, доцент кафедри філософії та релігієзнавства

Джерело: 

http://philosophy.ck.ua/aktualnist-praktichnoi-filosofii-t/

http://philosophy.ck.ua/pro-aktualnist-praktichnoi-filosof/

http://philosophy.ck.ua/vidbulasya-onlayn-konferenciya-kafedr/