Hовини
Викладачі та студенти  ННІ міжнародних відносин, історії та філософії, за ініціативи україно-польського наукового  Центру (структурний підрозділ ЧНУ)  в рамках спільного проєкту з посольством Польщі 10 листопада о 17.00 долучилися вже до четвертої онлайн зустрічі з циклу Кореспонденція мистецтв.
Історія польського мистецтва «Література XIX століття і мистецтво – світ спільних проблем і зацікавлень», зорганізованої Національним музеєм у Варшаві (Muzeum Narodowe w Warszawie) за підтримки Посольства Республіки Польща у Києві (Ambasada RP w Kijowie).
Ведуча зустрічі Уршуля Круль (Urszula Król), історикиня мистецтва, лекторка, викладачка, куратор у Національному музеї у Варшаві. Авторка багатьох освітніх проєктів у мистецьких галереях і тимчасових виставках Національного музею у Варшаві. Саме вона готувала та координувала, проект з регулярних майстер-класів для вчителів у музеї.
Свою дидактичну пристрасть втілює у лекціях із історії мистецтва, за що в 2015 році була відзначена стипендією Міністерства культури Франції у рамках програми «Profession Culture».
Такі заходи  сприяють розвитку двосторонніх відносин ННІ з амбасадою Польщі в Україні та надихають на подальші проєкти в рамках роботи, як Центру так і Соціогуманітарної лабораторії ННІ міжнародних відносин, історії та філософії.
 Захід відбувся за координації пані Еві Матушек-Загати, керівника науково-освітніх програм польського представництва в Україні.