Hовини

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас представити міжнародній науковій спільноті результати своїх досліджень у матеріалах VІ Міжнародного круглого столу на тему: «Наука та інноватика: вітчизняний і світовий досвід»,

(13 травня 2020 року)

Мета: конструктивний обмін науковими ідеями, популяризація принципів академічної доброчесності, ґрунтовний аналіз актуальних наукових проблем, апробація результатів досліджень.

Напрями досліджень

1.Академічна доброчесність.

  1. Університетська наука в європейському просторі.
  2. Напрями отримання фінансової підтримки для проведення наукових досліджень (гранти, програми, бюджетне фінансування).
  3. Інноваційні підходи до залучення молоді до наукових досліджень.
  4. Дослідження молодих учених.

Робочі мови круглого столу: українська, російська, англійська.

Форма участі: заочна.

Організаційний внесок – не передбачено. Матеріали круглого столу будуть розміщені на веб-сайті університету у розділі Ради молодих учених у форматі pdf та надіслані на електронні адреси учасників, вказані ними при реєстрації.

Матеріали просимо надсилати на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 10 травня 2020 року (реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/9aadFXCA2uq1Oldo2).

Просимо в змісті надісланого листа вказати прізвище та ініціали автора (-ів).

До матеріалів, надісланих студентами, додається відгук наукового керівника.

Вимоги до матеріалів. Матеріали мають бути виконані в текстовому редакторі WORD (шрифт 14, Times New Roman, інтервал 1,5). Поля: по 20 мм. Сторінки не нумерувати. Список використаних джерел і літератури додається за необхідності. Посилання зазначаються в тексті у квадратних дужках. Обсяг матеріалу – до 3 сторінок.

Закликаємо авторів дотримуватись принципів академічної доброчесності під час підготовки та презентації результатів своїх досліджень академічній спільноті!

Контакти: Зачосова Наталія Володимирівна, голова Ради молодих учених університету, д.е.н., професор, професор кафедри менеджменту та економічної безпеки (тел. для довідок (093)4700496).