Hовини

 

До уваги студентів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького! На сайті університету для вас створено рубрику «ЕЛЕКТРОННИЙ УНІВЕРСИТЕТ», яка забезпечує здійснення дистанційного навчання.

Вона розміщена у розділі «РЕСУРСИ».

Туди також можна потрапити з головної сторінки сайту, натиснувши в меню «АКТУАЛЬНО» кнопку «ЕЛЕКТРОННИЙ УНІВЕРСИТЕТ».

Нагадуємо, що для координації дистанційного навчання функціонує сайт навчально-методичного відділу ЧНУ. Там розміщено методичні рекомендації для викладачів, керівників структурних підрозділів, зразки документів і роз’яснення щодо організації освітнього процесу для студентів та іншу корисну для університетської спільноти інформацію. 

Навчально-методичний відділ також розміщує на цьому сайті детальні інструкції щодо засобів для дистанційного навчання.

Викладачам. Для доступу до інструкцій потрібно обрати на сайті університету розділ Університет > Освітня діяльність, зареєструватися (кнопка праворуч вгорі) та відкрити сторінку Викладачу.

Студентам. Для доступу до інструкцій потрібно обрати на сайті університету розділ Університет > Освітня діяльність, зареєструватися (кнопка праворуч вгорі) та відкрити сторінку Студенту. 

Чітко виконуйте інструкції від дирекцій/деканатів, викладачів і старост, а також скористайтеся додатковими можливостями для навчання, які надає світова освітня спільнота на платформах Prometeus, Coursera та інших. 


Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького
Джерело: cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького