Hовини

Яскраві презентації інститутів та факультетів, молодіжний нетворкінг, краєзнавчий квест — День міста Черкаси відзначив Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. У всіх куточках міста викладачі та студенти розважали містян, ділилися досвідом, дивували талантами та перемагали у спортивних й інтелектуальних змаганнях.

Черкаський національний університет був широко представлений у проекті «Місто професій».

Цукерками пригощали знавців історії, що перемогли в інтелектуальних конкурсах, а також демонстрували предмети українського побуту представники ННІ міжнародних відносин, історії та філософії.

Серед студентства також було проведено краєзнавчий квест. Команди студентів-істориків та студентської ради ЧНУ розділили між собою перше місце, вкотре продемонструвавши високий рівень професійної підготовки.

— Ми оббігали багато об’єктів у центрі міста: музеї, пам’ятки архітектури, навіть торговий центр «Любава»! Вгадували відомих діячів, читали вірш. Найцікавіше було біля пам’ятника Богдану Хмельницькому. Там ми скуштували бутербродів із салом, хлопцям довелося позмагатися з армрестлінгу. Найскладніше було те, що треба було швидко бігати. Та в нас відкрилося друге дихання і ми таки перемогли, — ділиться враженнями студентка ННІ міжнародних відносин, історії та філософії Єлизавета Циганник.

За матеріалами cdu.edu.ua
Сайт Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького