30-річчя ННІ історії і філософії

 

Безкоштовне стажування для студентів 3-го та 4-го курсів у кращих університетах Канади

Деталі за посиланням: https://www.mitacsua.org/mitacs-globalink-research-internship/ 

 

Оплачуване стажування для студентів бакалаврату в галузі фізики, цивільного будівництва та екології

Детальніше: https://is.gd/q9bEhR

 

Онлайн-стажування в Suit Up (США)


Компанія шукає модератора онлайн-челлендж, які проводяться для школярів і студентів молодших курсів університетів. 

Suit Up - інтерактивна онлайн-майданчик, де школярі і студенти вчаться вирішувати кейси для великих компаній і освоюють маркетинг, управління та фінанси. 

Модератори відповідають за роботу команд на сесіях і підводять підсумки. Стипендія стажиста складає 75 $ за проведення одного такого заходу.
Детальніше: https://is.gd/SyAzxK

 

 Стажування в Stanford University (США)


Якщо ви ще точно не визначилися зі вступом до США, то рекомендуємо вам звернути увагу на програму стажувань в одному з кращих університетів світу, щоб поповнити своє портфоліо і точно зважитися на вступ. Організатори чекають молодих лідерів, які зацікавлені в просуванні ідей демократії та сталого розвитку.
Детальніше: https://is.gd/lOgmtH

 

Стажування у Світовому Банку

Цю можливість ми анонсуємо щорічно. Програма створена для студентів та молодих спеціалістів, які хочуть спробувати свої сили в банківській сфері. Необхідно бути зарахованим на програму магістратури і знати англійську мову.

Детальніше: https://is.gd/hJXPZ7



Молодіжна стажування ООН для студентів і молодих фахівців

Програма молодих фахівців (YPP) - це ініціатива по набору талановитих, висококваліфікованих фахівців, які починають кар'єру в якості співробітника міжнародної організації в Секретаріаті Організації Об'єднаних Націй. Необхідно бути молодше 32 років і знати англійську мову.

Детальніше: https://is.gd/OmuyJk

 

Стажування в Nordea (Польща)


Якщо ви давно мріяли про розвиток у великій міжнародній компанії, то ми знайшли для вас відмінну можливість. Nordea шукають молодшого спеціаліста, який буде працювати з міжнародними партнерами і допомагати у вирішенні завдань бізнесу.

Відгукнутися: https://is.gd/xSH4xi

 

Оплачуване стажування для дослідників в Парламентській асамблеї OSCE


Необхідно провести дослідження в сферах міжнародної політики, економіки та прав людини, а також працювати з документацією.
Тривалість: 6 місяців
Вимоги: Вчитися в магістратурі за спеціальностями політологія, міжнародні відносини або суміжних, знати англійську мову.

Детальніше: https://is.gd/WprYLz

 

Стажування в Google

Google регулярно відкриває прийом заяв на стажування

https://careers.google.com/jobs/results/104700277052842694-business-intern-2021/?company=Google&company=YouTube&employment_type=INTERN&jlo=en_US&q=business

 Дистанційне стажування від конференції ООН з торгівлі і розвитку (UNCTAD)

Стажування спрямована на надання допомоги в роботі з проведення досліджень і аналізу для Комісії ООН з науки і технологій з метою розвитку і проектів технічної допомоги, пов'язаних з НТІ.

Детальніше: https://is.gd/S65ufu

 Стажування в Twitter

Програма віртуальної стажування в Твіттері - це 12-тижневий досвід для студентів третього курсу, магістрів і аспірантів, що дозволяє безпосередньо познайомитися з повсякденною діяльністю компанії. Twitter запрошує студентів з будь-якою освітою і різними професійними інтересами, від інженерії до маркетингу і фінансів.

Детальніше: https://is.gd/erGmZb

 

Стажування в ООН для студентів у відділі економіки

Якщо ви плануєте побудувати кар'єру в галузі дипломатії та державної політики, стажування в ООН може стати для вас ідеальним початком. Потрібно бути студентом магістратури, аспірантури, останнього року бакалаврату або недавнім випускником. Знання англійської мови обов'язково, російської та інших мов - бажано. Обов'язки будуть залежати від освіти стажера. Стажування пропонується на період в два місяці з можливістю продовження до шести місяців на безоплатній формі і проходить 35 годин в тиждень. У зв'язку з нинішньою ситуацією можливе проходження стажування в режимі онлайн.

Детальніше: https://is.gd/6r084N

 

Стажування в ООН для студентів в відділ соціального розвитку


У відділ соціального розвитку ООН потрібні стажисти. Потрібно бути студентом магістратури, аспірантури, останнього року бакалаврату або недавнім випускником в області соціальних наук, економіки або суміжних областях. Знання англійської мови обов'язково, інших мов - бажано.

Детальніше: https://is.gd/X8p339

 

Оплачувана крос культурна програма для молодих фахівців в Німеччині


Institut fur Auslandsbeziehungen щорічно організовують стажування для молодих фахівців в Німеччині, під час якої волонтери можуть навчитися міжкультурної комунікації та поглибити свої знання про роботу в некомерційних організаціях на міжнародному рівні. Програма триває 2-3 місяці. Чекають кандидатів у віці від 23 до 45, які мінімум два роки працюють або є волонтерами в організації громадянського суспільства та суміжних сферах в своїй країні. Програма покриває всі витрати, включаючи житло, переліт, витрати на візу і місцевий транспорт, крім цього кожному учаснику виплачується щомісячна стипендія в розмірі 550 євро!

Детальніше: https://is.gd/1UjIug

 

 Стажування для бакалаврів, зацікавлених науками про матеріали в Кореї


GIFT - постдипломний дослідницький університет металургії та технологій, двічі на рік вуз пропонує студентам 3 і 4 курсів бакалаврату пройти стажування в сфері технологій. Протягом двох місяців інтерни братимуть участь в дослідженнях і лабораторної роботи університету. Всі витрати покриває організація, включаючи переліт, житло і стипендію на щоденні витрати!

Детальніше: https://is.gd/Zti22D

 

Дистанційна стажування в програмі розвитку ООН

Програма розвитку ООН (UNDP) пропонує віддалену стажування на посаді наукового співробітника (Research assistant) тривалістю 3 місяців.  Потрібно мати підтверджений досвід дослідження, вільно володіти англійською мовою і бути недавнім випускником, бакалавром останнього курсу або магістрантом. Можливе отримання стипендії

Детальніше: https://is.gd/JGD2Vb

 

Стажування в Facebook для магістрантів і аспірантів


Компанія Фейсбук шукає стажерів-дослідників в області Deep Learning, Computer Vision, обробка звуку й мови, машинне навчання, обчислювальна статистика і прикладна математика для участі в Facebook AI Research (FAIR). Стажування триває мінімум 12 тижнів, починаючи з січня, є можливість пройти стажування віддалено для країн EMEA 

Детальніше: https://is.gd/JKc5J6

 

 Стажування Еразмуса


Детальніше: https://erasmusintern.org/traineeships

 

Стажування для магістрів в сфері комунікацій в Брюсселі, Бельгія

Women Political Leaders (WPL) - це нон-профіт, що базується в Ісландії. Місія організації - збільшити кількість жінок на лідерських позиціях у світі, щоб досягти рівності. В офіс в Брюсселі шукають стажиста, який буде допомагати з базовими завданнями в сфері комунікації та медіа. Кандидати будуть асистувати на зборах і зустрічах, вести замітки, розсилати листи і подяки листівки, займатися веденням сайту і соціальних мереж організації. Чекають кандидатів з відмінною англійською, які закінчили бакалаврат чи магістратуру з журналістики, комунікацій або суміжних дисциплін. Стажування триває 6 місяців.

Детальніше: https://is.gd/wePnSU

 

Літнє стажування у Світовому банку


The Bank Internship Program (BIP) - це програма стажувань у Світовому банку для студентів, більшість з яких проходять у Вашингтоні, США. Стажування доступні як у відділах розробки, так і в інших бізнес-підрозділах (відділ кадрів, комунікації, бухгалтерський облік і т. Д.). Потрібно мати ступінь бакалавра і бути студентом магістратури або аспірантури, обмежень за віком немає. Потрібно вільне володіння англійською, знання інших мов  - бажано. Стажування оплачувана, покриття витрат на переліт в одну сторону в розмірі USD 3,000 доступно на розсуд менеджера.

Детальніше: https://is.gd/hJXPZ7

 

 

Дистанційна стажування в ролі аналітика ринку соціальних мереж в Facebook


Facebook шукає стажера в ролі аналітика ринку соціальних мереж в віддаленому форматі. Стажування надається командою Facebook Disruptors і розрахована на 5 тижнів, необхідно приділяти 10 годин на тиждень. В рамках цієї прискореної практики студенти будуть розробляти і вносити засновані на дослідженнях маркетингові ідеї, критично важливі для зростання компанії. Ідеально підходить для студентів, зацікавлених у кар'єрі в сфері ЗМІ, технологій і маркетингу. Стажування неоплачувана.

Детальніше: https://is.gd/bkgEuN

 

Стажування для студентів у офісі ООН у Нью-Йорку, США


В офіс управління ООН у справах громадської та гуманітарної діяльності потрібно стажер в сфері менеджменту на термін від 3 до 6 місяців. До завдань інтерна входитиме підготовка і організація зустрічей, допомога у створенні та дизайні проектів, а також проведення аналізу даних. Чекають студентів 4 курсу бакалаврату та вище з відмінною англійською, які навчаються за напрямами менеджменту, психології, людських ресурсів та суміжних. Знання французької та інших мов ООН буде плюсом. Стажування можливо проходити віддалено.

Детальніше: https://is.gd/e8LgLx