30-річчя ННІ історії і філософії

 

 

Літній курс в Німеччині від DAAD

 

Ви часто шукайте літні мовні та професійні курси? Тоді знайомимо вас з програмою від DAAD.

Програма розрахована на студентів та випускників, які хочуть підтягнути знання німецької мови та познайомитися з Німеччиною.

Курс з розвитку креативного мислення від Imperial College London

Даний курс познайомить вас з моделями і інструментами, які допоможуть розвинути креативне мислення. 

Практичний підхід курсу дозволяє набути необхідного набори навичок для генерації ідей.

Курс по маркетингової аналітиці від University of Virginia


Фундаментальний курс по аналітиці даних в маркетингу. Ви зможете освоїти аналіз ключових показників, оцінку ризиків і ROI. 

 Фундаментальний курс по Project Management від University of Adelaide


Управління проектами - один з ключових навичок, необхідних як в кар'єрі, так і в навчанні. Ми знайшли для вас безкоштовний базовий курс від топового університету, який допоможе придбати необхідні компетенції.


 Онлайн-курс з ораторського мистецтва від Royal Observatory Greenwich


Безкоштовний онлайн-курс, який допоможе вам розвинути навички публічних виступів та самопрезентації. Дуже добре підходить для тих, хто готується до інтерв'ю, співбесіди або захисту своїх робіт в університеті.

 Безкоштовний онлайн курс про справедливість від Harvard University, США


Спільно з edX, Гарвард запустив один зі своїх найпопулярніших курсів в режимі онлайн. На курсі міркують про те, що таке справедливість і правосуддя і як вони виглядають в різних сферах сучасного світу. Курс підійде любителям філософії та права, бажаючим дізнатися і зрозуміти більше про те, як працює сучасний світ, чи справедливий він взагалі і що ми можемо з цим зробити?

 Основи нейронауки: розвиток навичок навчання і пам'яті від Queensland University (Австралія)


Курс для тих, хто хоче збільшити обсяги інформації, що запам'ятовується і розвинути навички продуктивного навчання. Після закінчення курсу видається сертифікат з транскриптом

 Бізнес-курс від RMIT University


Курс присвячений ознайомленню ф'ючерсами і розумінням багатоканальної роздрібної торгівлі та постачання.

 Розвиток професійної стійкості від Deakin University


Відмінний практичний курс для тих, хто хоче домогтися успіхів у кар'єрі.

 Курс з етики медіа від University of Amsterdam, Нідерланди


Амстердамський університет визнаний першим в світі по напрямку медіа. Спільно з Coursera університет випустив курс Media Ethics and Governance. В курсі розглядаються етичні аспекти медіа та їх вплив на сучасне суспільство. Відмінна можливість для тих, хто цікавиться не тільки практичної, а й теоретичної стороною роботи з медіа, і хоче краще розуміти тенденції в цій сфері. Курс можна проходити в своєму темпі в будь-який час!

Курс від University of Michigan по медіаграмотності


Курс від топового закордонного університету, тривалістю 2 тижні, який дасть вам розуміння основ медіаграмотності в сучасному світі.

Курс від UC Louvain про політичну науці


Ви зрозумієте важливі концепції і навчитеся критичного підходу до осмислення політичних явищ. Курс триває 10 тижнів і є безкоштовним.

 Курс від University of Nottingham про взаємозв'язок політики і економіки


Свіжий курс, який враховує всі тренди і тенденції розвитку геополітики та економічних явищ. Триває 3 тижні і вже доступний до вивчення.

Онлайн-курс від IBM "Штучний інтелект для всіх"

 
IBM пропонує онлайн-курс від по вивченню основ і ключових концепцій штучного інтелекту (AI). Курс не вимагає знань програмування або інформатики і призначений для всіх. AI знаходить своє застосування в різних сферах в даний час, так що курс зайвим точно не буде!


 
 Курс по фінансових ринках від Yale University, США


Єльський університет спільно з порталом Coursera випустив курс, присвячений вивченню фінансових ринків. Студенти познайомляться з концепціями ризик-менеджменту і фінансового лідерства і поведінкової економіки і навчаться розбиратися в роботі страхових, банківських та інших фінансових організацій. Відмінно підійде всім, хто хоче розбиратися в тому, як влаштований сучасний фінансовий світ! Курс можна проходити безкоштовно в своєму темпі.



Онлайн курс із сертифікатом з менеджменту в сфері освіти від UNICEF

 

UNICEF разом з партнерами розробили курс Global Education Cluster Core Coordination Training. Курс призначений для всіх, кому цікаві процеси розробки освітніх стратегій і робота з організацією і управлінням проектів, пов'язаних з освітньою місією. Курс підійде як для тих, кого приваблює робота в НКО, так і для тих, хто цікавиться державною службою. Курс триває 10 годин і 8 тижнів, а після закінчення можна отримати безкоштовний сертифікат.



 Курс з підготовки до IELTS Academic від University of Queensland


Курс покриває основні модулі іспиту і дає розуміння структури іспиту.

У курс включені практичні завдання, які допоможуть вам закріпити отримані знання. 

Курс безкоштовний.



 Онлайн курс з безкоштовним сертифікатом про те, як ефективно презентувати ідеї University of Leeds


 
University of Leeds спільно з Future Learn створили курс Presenting Your Work with Impact для тих, хто хоче поліпшити навички презентації. Курс допоможе навчитися ефективно підносити інформацію на роботі і в житті, представляти свої ідеї переконливо і лаконічно і знаходити правильний підхід до людей у різних ситуаціях, будь то інтерв'ю, важлива презентація або комунікація з клієнтом. 

Курс триває два тижні, після закінчення можна отримати безкоштовний сертифікат!

 

Онлайн-курс китайської мови для початківців від університету Пекіна



Університет Пекіна пропонує онлайн-курс китайської мови на платформі Coursera. В даний час зростає число людей, які цікавляться китайською культурою і мовою. Курс являє собою ABC-програму китайської мови для початківців і включає введення в фонетику і повсякденні вирази. Після проходження цього курсу учні можуть отримати базові знання китайської (мандарин).


 EdX і Міжнародний валютний фонд

представляють курс з аналізу фінансових ринків, який навчить вас як оцінювати різні типи облігацій, як розраховувати різні показники прибутковості облігацій і як порівнювати їх по різним типам інструментів. Також ви познайомитеся з тимчасової структурою процентних ставок, отримаєте уявлення про основні принципи компанії, які можуть пояснити, чому ціна акцій може зростати або падати і багато іншого. Курс ведеться англійською мовою і розрахований на 7 тижнів.